Адреса:

11 Март 1
1000 Скопје
Тел: (+389) 02 3 256 668

Работно време:
Вторник до недела од 10.00 до 18.00
Понеделник е неработен ден.
Последен влез во галериите во 17.15

Музејот е затворен во празничните денови согласно Законот за празниците на РМ.Музејот поддржува посета на музејот со користење на јавен превоз, пеш или со велосипед.
За посетителите на музејот кои доаѓаат со велосипед има обезбедено паркинг за велосипеди.
Музејот нема обезбедено паркинг-простор за посетителите со автомобил. 

Контактирајте нè:
e-mail:
contact@mmb.org.mk
mmb@mmb.org.mk

Следете нè:

FACEBOOK
INSTAGRAM
YOUTUBE

Услови за користење на содржината

Со пристапот на оваа веб страна ги прифаќате и се обврзувате да ги почитувате Условите за користење на содржините од интернет страницата mmb.org.mk.

Од посетителите се очекува редовно да ги читаат правилата на користење, за на тој начин во секој време да бидат запознаени со овие услови за користење и во целост да ги разбираат и прифаќаат.

Ниеден дел од содржината на mmb.org.mk не може да се користи за нелегални активности или промовирање на истите.